Machiajul de zi cu zi

 

 De cand am absolvit cursurile care m-au transformat intr-un makeup artist cu acte in regula, parerea mea despre machiaj s-a schimbat complet. Machiajul de zi cu zi in perceptia mea presupunea neaparat conturarea ochilor, mi se parea cel mai important lucru dintre tot ceea ce insemna aranjatul in ziua respectiva.

Acum lucrurile stau putin diferit, am zile intregi cand nu mai aplic niciun fel de fard sau contur pe pleoape ci maxim putina mascara. Atentia mea s-a mutat aproape complet asupra tenului si sprancenelor. Mi se pare de departe ca este mult mai important sa ai un ten machiat corespunzator: o baza potrivita tipului de ten, un fond de ten nuanta potrivita, un corector adecvat culorii cearcanelor si un blush pe masura. Elementele care incununeaza constructia unui machiaj excelent sunt sprancenele, aceste “accesorii” fantastice care pot schimba complet punctul de atentie de la nivelul fetei. Alaturi de un ten armonios, sprancenele corect conturate pot face minuni.

Trebuie sa recunosc ca imi doresc sa am o data o clienta care va vrea sa incerce acest tip de machiaj- fara colorarea pleoapelor sau conturarea lor, maxim putina mascara, sunt sigura ca va fi uimita de rezultate.

Va invit si pe voi sa experimentati intr-o zi acest machiaj- atentie mare la sprancene, depasirea conturului natural se face doar pentru crearea simetriei, nu putem sa ne facem sprancene mai groase doar pentru ca se poarta… putem trece in penibil.

Intre timp voi profita eu de acesta descoperire personala care ma face sa ies din tipare si sa arat fresh chiar si dupa o noapte nedormita J

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s