EU SUNT CHIMIST

De cand am inceput meseria de makeup artist simt uneori in jurul meu oameni care ma privesc de sus, care considera ca aceasta meserie o faci doar daca nu ai altceva mai bun de facut sau nu te pricepi la nimic altceva.

NIMIC MAI GRESIT!!!!

Eu, ca multi altii (fotografi, hair- stilisti, croitori, cosmeticieni etc) facem aceste meserii din PASIUNE. Sa ne intelegem, sunt absolventa de facultate si master, am o diploma pe care scrie clar ca sunt BIOCHIMIST, am un master absolvit cu nota maxima in domeniul CHIMIEI MEDICAMENTELOR SI PRODUSELOR COSMETICE (uite ca si in cadrul Facultatii de Chimie tindeam tot catre cosmetice), facultatea si masterul facute in cadrul Universitatii Bucuresti, sa eliminam orice dubiu :))

Aceasta pasiune legata de makeup o am de cand eram  adolescenta (asta pot confirma prietenele mele) si uite ca mai tarziu am transformat-o in meserie, dupa ce am inteles cat e de important sa faci lucrurile din placere, sa cauti mai intai de toate satisfactia lucrului bine facut si apoi castigul financiar. Este adevarat ca nu te poti transforma peste noapte, orice nou drum presupune studiu continuu si exersare intensa dar daca iti doresti cu adevarat, sigur poti obtine orice.

Sigur ca sunt si persoane care au stiut mult mai devreme ce vor sa faca in aceasta viata si meseria lor nu a necesitat trecerea prin facultate. Asta nu inseamna ca ele trebuiesc privite de sus, eu pledez pentru egalitatea intre noi toti, indiferent de profesie.

Deci, doamnelor, domnisoarelor si chiar domnilor, sunt un intelectual (chiar daca ma mandresc sus si tare cu diploma de MACHIOR- asta este echivalentul termenului makeup artist in Romania) asa ca va rog sa va comportati cu mine, cu noi toti, de la egal la egal ca pana la urma important este sa fim oameni, inainte de orice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s