Ce cred eu despre ceilalti makeup artisti?

NIMIC. Eu nu cred nimic despre ceilalti oameni care fac aceasta meserie. Nu imi permit sa cred ceva despre ei ca si profesionisti. Pot cel mult sa ii plac sau nu pe ei ca oameni dar imi pot exprima acest punct de vedere abia dupa ce ii cunosc.

Din punct de vedere profesional am o lista lunga de oameni pe care ii admir, oameni care prin perseverenta lor ma fac sa imi doresc sa invat si eu zi de zi cat mai multe, oameni care ma fac sa imi depasesc limitele. Dar niciodata nu o sa-mi permit sa comentez munca unui/unei coleg(e), viziunea lui/ei de moment, adaptarea machiajului la fizionomia modelului. Plec de la ideea ca nimeni nu se naste perfect, cu totii gresim dar in acelasi timp toti trebuie sa evoluam si sa tintim cat mai sus.

Pana la urma realizarea unui machiaj intr-un fel sau altul tine si de stilul celui care il realizeaza asa ca inainte de a alege un makeup artist trebuiesc urmarite cateva lucrari ale respectivului pentru a va da seama daca rezonati sau nu.

Cred ca aceste principii sunt de urmat in orice domeniu nu numai in makeup, trebuie sa ne concentram sa ne facem treaba noastra cat mai bine, sa fim apreciati pentru performantele noastre si nu pentru ca suntem mai buni decat cutare…

Gata, plec la un curs de perfectionare in makeup 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s