Cum vad ele…dar cum vad eu!

Multe dintre fetele care ne-au vizitat la studio au impartasit experienta avuta prin scrierea de articole pe blogul personal. Mi-a placut foarte mult sa citesc toate gandurile si trairile lor, parca realizam din nou sedinta foto, de data asta prin alti ochi. Ca atare, mi se pare interesant sa imi exprima si eu parerea, sa intelegeti cum se vad lucrurile si de pe partea noastra 🙂

Pe majoritatea persoanelor care ne calca pragul, eu si Florentina (fotograf) nu le cunoastem. Si pentru noi emotiile sunt mari, intotdeauna prima impresie conteaza si de aceea  atentia noastra este indreptata asupra tuturor aspectelor care ar anunta startul unei colaborari de succes (de la ordinea in studio pana  la felul cum suntem imbracate, machiate etc)

Atat mie cat si Florentinei ne place sa cunoastem oameni noi, de aceea suntem foarte fericite cand cea care a intrat pe usa este relaxata si dispusa sa ne impartaseasca pareri, trairi, asteptari de la proiectul ce urmeaza sa il desfasuram.

Scaunul de makeup este prima oprire unde eu incep sa imi imaginez culori, texturi, scheme de machiaj…. evident ca si eu am emotii dar sunt o persoana optimista si cu putin curaj si incredere iese intotdeauna ce imi doresc. Dupa machiaj are loc aranjatul parului si apoi momentul care mie imi place cel mai  mult…….privitul in oglinda dupa transformare 🙂 (acea prima expresie pe fata modelului este nepretuita)

Imediat dupa incepe sedinta foto propriu zisa, cu schimbat de tinute si fotografiatul (despre partea asta va povesti Florentina)

Dorinta noastra  comuna este de a face persoanele care ne calca pragul sa se simta cat mai special, sa le punem in valoare atat prin machiaj cat si prin fotografie, sa surprindem ceea ce ochiul liber scapa din vedere, cu alte cuvinte sa dam eternitate unui moment prin fotografie.

Trebuie sa stiti ca sedintele la studioul nostru se desfasoara intr-o atmosfera destinsa, muzica buna, energie pozitiva plutind in aer, tull-uri, dantele etc. Cu siguranta putem fi si sobre cand situatia ne-o cere insa de un lucru puteti fi siguri, seriozitatea ne caracterizeaza in orice moment. Haideti la studio sa vedeti!

Iata cateva articole despre experienta traita la RafaStudio:

http://butterfly9999.blogspot.ro/2016/04/cum-este-o-sedinta-foto-profesionala-la.html

http://www.thebeautymist.ro/2016/03/wednesday-fun-7-sedinta-foto-rafa-studio.html

http://www.anotherside-of-me.com/2016/03/retro-photoshoot-by-rafa-studio.html

Cu alți ochi

http://www.georgiasmirror.com/2016/03/sedinta-de-rasfat.html?m=1

Cum a fost prima mea ședință foto

Metamorfoză

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s