Cum iti alegi un makeup artist?

Toata lumea isi pune urmatoarea intrebare cand se apropie un eveniment important: pe mine cine ma machiaza? Ar fi multe de spus in aceasta directie insa  iata 3 criterii care ar trebui urmarite:

– stilul respectivului makeup artist sa te reprezinte

-raportul calitate/ pret

– disponibilitatea persoanei respective

Stilul de lucru al fiecarui makeup artist este foarte important pentru cea care alege sa il plateasca. Asta este un prim sfat (si cel mai important) in alegerea unui astfel de serviciu: urmariti lucrarile celui de care doriti sa fiti machiata!!! Daca va regasiti in stilul acestuia, sigur vi se va parea minunat machiajul facut voua. Altfel, oricat de bine, corect si spectaculos ar lucra  profesionistul, niciodata nu o sa va placa pt ca nu rezonati in stil. Dupa o astfel de experienta nu ramane decat frustrarea, atat a voastra cat si a celui angajat sa va aranjeze.

Un alt detaliu foarte important este raportul calitate/pret. Un machiaj de mireasa care costa 50 lei ridica cu siguranta niste semne de intrebare: ce produse foloseste, ce tehnica aplica, oare va rezista machiajul, oare ma va infrumuseta sau este doar o masca aplicata de respectivul/a la infinit?

Pretul stabilit pentru un machiaj include pentru inceput pretul produselor, studiile incipiente ale makeup artistului, deplasarea etc. Este absolut normal ca acest pret sa creasca o data cu trecerea timpului. Un adevarat profesionist investeste incontinuu in el si in produsele folosite, fara doar si poate se observa evolutia si acest lucru se plateste.

Nu in ultimul rand trebuie luata in calcul disponibilitatea acestuia. Daca va doriti neaparat o anumita persoana, aceasta trebuie contactata din timp!

Deci, pentru a fi multumite pe deplin de serviciile platite, trebuie sa fiti atente la aceste detalii, in felul asta rezultatul final va fi unul pe masura asteptarilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s