DE LA RUJ VINE PLOAIA……

……de admiratie, de complimente, de aprecieri, de priviri captate 🙂

Da, doamnelor, in opinia mea rujul este cea mai puternica arma a makeup-ului. Noi toate stim ca un machiaj nu este complet fara un ruj adecvat. Este similar cu lipsa pantofilor cand imbraci o rochie superba, cu lipsa  fixativului cand porti coafura visata si as putea merge cu comparatia pana  la  a spune ca lipsa rujului este ca atunci cand esti la o petrecere de Valentine’s Day/ Dragobete, fara partener!

Rujul este folosit inca din antichitate cand femeile erau niste “chimiste” care isi pregateau singure aceste preparate de aplicat pe buze. Ele suportau cu stoicism badjocura  sau  titlul de “femei usoare” pentru ca alegeau acest truc de infrumusetare dar datorita acestor sacrificii iata ca noi ne putem folosi astazi de cele mai variate culori si texturi ale acestui produs minune.

Pentru a fi sigure ca un ruj rezista cat ma mult timp pe buze trebuie sa ne asiguram ca l-am aplicat corect. Iata pasii ce trebuie urmati:

  1. Aplicati corector sau fond de ten pe buze
  2. Fixarea produsului cu pudra
  3. Trasarea conturului cu un creion de aceeasi culoare cu rujul
  4. Aplicarea rujului cu o pensula
  5. Tapotarea buzelor cu un servetel
  6. Aplicarea unui nou strat de ruj

Daca urmati acesti pasi, cu siguranta rujul va rezista mult timp pe buze chiar daca nu este unul rezistent la transfer.

Un lucru ar mai fi de spus (care este de fapt in capul listei): HIDRATAREA BUZELOR. Niciun ruj nu va arata frumos (cu atat mai putin unul mat) pe niste buze neuniforme, crapate, neexfoliate. Pentru a preveni acest lucru trebuie sa consumati multe lichide si sa aplicati periodic un balsam pentru buze, hidratant.

Daca aveti in vedere toate aceste aspect, cu siguranta acest “guru” al produselor de makeup este ce va trebuie pentru a atrage ploaia de priviri admirative.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s