FEMEIE, ESTI FRUMOASA!

 

Da, asa este, fiecare femeie este frumoasa, unica, fiecare femeie are propriile atuuri. Nu exista o formula standard de infrumusetare, nu trebuie sa avem toate ochii albastri ca sa fim atragatoare, nu doar cu buze voluminoase captam atentia si nu trebuie sa intram in  grupul femeilor cu sprancenele tatuate daca inca mai avem firele noastre de par naturale!

Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva celor care si-au ajustat infatisarea prin diverse metode, eu doar pledez pentru ideea: “FRUMUSETEA E IN FIECARE DIN NOI!”

Stiu ca mass-media influenteaza foarte mult dar nu luati de bun tot ce vedeti in reclame sau reviste. In spatele unui asemenea proiect e o intreaga echipa care recurge la diferite trucuri pentru a obtine rezultatul dorit (fara a preciza pe undeva metodele folosite). De exemplu, reclamele pentru sampoanele de par erau filmate cu modele care aveau extensii, fara sa fie mentionat acest lucru. Legislatia noua interzice asemenea practici si ca dovada, am vazut zilele trecute o reclama mai realista la un astfel de produs.

De asemenea, si machiajul poate fi considerate o tehnica de infrumusetare. Da, este, dar  mai degraba o putem numi o tehnica de pus in evidenta a frumusetii deja existente. Prin aplicarea produselor de makeup se pun in evidenta niste atuuri personale, se aduce in prim plan ceea ce este deosebit in fiecare din noi.

Intelegeti? Eu, tu, ea, suntem UNICE, nu mai este inca o persoana identica. De ce vrem noi sa aratam exact ca vecina sau ca prietena?

Bineinteles, cu aceasta pledoarie nu incurajez “lasatul in voia sortii”. Daca dintr-un accident te-ai ales cu o deviatie de sept care iti obtureaza calea aerului sau daca dantura ta poate primi imbunatatiri pentru un confort sporit, e de la sine inteles ca e normal sa rezolvam aceste probleme (eu doar voiam sa semnalizez mofturile).

Cu alte cuvinte, cheia frumusetii (in opinia mea) consta in: o alimentatie corespunzatoare,  o hidratare adecvata, o igiena atenta, putin sport,  o atentie sporita asupra produselor pe care le folosim si cate un rasfat din cand in cand 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s