Stiati ca…..

– fondul de ten ales corespunzator nu afecteaza calitatea tenului, ba dimpotriva, aplicat pe un ten curat si tonifiat, il protejeaza pe acesta de factorii externi ce ii pot dauna?

– pudra, pe langa rolul de fixator al machiajului, este si liantul care face legatura intre produsele cremoase si cele prafoase folosite?

– in loc de baza pentru machiajul pleoapelor poate fi folosit cu un succes la fel de mare si fondul de ten sau corectorul?

– prin aplicarea fondului de ten pe fata, chipul ni se aplatizeaza si de aceea este indicat sa ne folosim de conturing pentru a reda din nou volumele fetei?

– conturarea fetei se face cu produse cremoase, prafoase sau cu ambele in functie de ten? De asemenea, aplicarea acestui joc de umbre si lumini se face in functie de morfologie?

– produsele pentru machiaj HD au fost creeate de o echipa din care faceau parte si fotografi? Deci da, aceste produse sunt destinate in special machiajului foto;

– daca in fotografie apar pete inestetice albe, acest lucru se datoreaza folosirii gresite a pudrei HD?

– siliconul este o grasime uscata care deshidrateaza? Produsele cu silicon sunt minunate dar trebuiesc folosite ocazional, o folosire zilnica nu ar duce decat la deshidratarea tenului;

– un machiaj de calitate se obtine folosind pe langa produse de calitate si niste accesorii pe masura? Niste pensule profesionale pot face minuni!

– nu puteti aprecia corect calitatea unui produs de makeup (si nu numai) daca l-ati cumparat de la o persoana/firma neacreditata/neautorizata sa il vanda? Sunt mari sanse ca produsul sa fie contrafacut ceea ce implica o calitate slaba a acestuia.

One thought on “Stiati ca…..

  1. Catalina Motoroiu says:

    Ultimul lucru mi se pare total adevarat. Mai presus de acestea, ar trebui sa evitam sa cumparam de la astfel de persoane/firme pentru ca nu putem avea niciodata siguranta ca acela este un produs intr-adevar bun..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s