Cum sa alegi machiajul in functie de eveniment

Sunt sigura ca majoritatea va intrebati, inaintea unui eveniment important, care este oare cea mai potrivita tinuta, coafura, inclusiv machiaj care s-ar potrivi cel mai bine cu tema evenimentului.

Pentru ca in curand voi participa si eu la Webstock (a noua editie), in calitate de blogger participant la cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, m-am gandit sa va dau cateva sfaturi legate de partea de makeup pentru un astfel de eveniment.

In primul rand trebuie sa tinem cont de orele la care se desfasoara evenimentul, pentru a alege un machiaj de zi sau unul de seara. In cazul in care ne hotaram asupra unui machiaj de seara, acesta poate fi unul in culori intense, chiar sidefate, contur accentuat al fetei, un ruj in culori mai puternice. In cazul in care optam pentru un machiaj de zi, acesta trebuie realizat in culori naturale, mate, un contur discret al fetei, un ruj de o culoare naturala.

In cazul meu, evenimentul se va desfasura pe parcursul zilei (pentru cei interesati, evenimentul va avea loc pe 30 septembrie si  va fi transmis live pe site-ul  www.2016.webstock.ro) asa ca voi alege sa port un machiaj in nuante de maro, mate, cu un contur estompat al ochilor in creion.

Sprancenele aleg sa le conturez cu fard de sprancene (mi se pare mai potrivit pentru un machiaj de zi, mai potrivit decat gelul sau chiar creionul) iar pentru pometi  voi alege un blush in nuante piersicii cu putin fard iluminator. Pentru buze voi folosi un gloss transparent care imi va completa look-ul natural.

Bineinteles ca aceste reguli nu sunt batute in cuie. Daca tu obisnuiesti sa folosesti un ruj rosu si te identifici cu acest lucru, il poti folosi fara probleme si la un machiaj de zi sau daca eye-linerul negru este motivul principal pentru care te machezi, il poti purta fara probleme.

Sper  ca alegerile mele va vor inspira si  veti alege machiajul care vi se potriveste cel mai bine. Abia astept sa vad si machiajele voastre, in cazul in care veti participa la acest eveniment (sunt ultimele zile de inscriere) sau imi puteti povesti lasand un comentariu, ce alegeri faceti in materie de makeup.

Pentru mine orice machiaj este o sursa de inspiratie iar la Webstock voi fi foarte atenta la speakeri, mai ales la doamne, sunt sigura ca fiecare din ele va acorda o atentie deosebita machiajului pe care il va purta (pe site au fost anuntati primii speakeri si vor urma si altii, pe site-ul www.2016.webstock.ro aflati toate detaliile).

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

 

Webstock

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s