Solutia pentru tenul cu impuritati

M-am hotarat sa va povestesc astazi o experienta personala, urmata de sfaturi care sunt sigura ca va vor ajuta.

Tenul plin de impuritati este o problema pentru majoritatea adolescentelor si nu numai (nu vorbim de ceea ce este diagnosticat de doctor ca fiind acnee, acolo medicul hotaraste ce si cum). In aceasta situatie am fost si eu pana cand am intalnit persoana potrivita la locul potrivit. Cosmeticiana care mi-a facut un tratament mi-a recomandat sa am grija zilnic de tenul meu respectand cei trei pasi atat de vestiti atat dimineata cat si seara.

Acesti 3 pasi sunt: DEMACHIERE, TONIFIERE, HIDRATARE.

Demachierea se face atat seara cat si dimineata (stiu ca o sa spuneti: dar dimineata nu am nimic pe ten; acest pas este important pentru inlaturarea sebumului aparut peste noapte care poate contribui la aparitia acestor impuritati). Demachierea se face cu doua produse in functie de nevoi: un demachiant pentru ochi si buze si altul pentru ten.

Tonifierea are rolul de a reechilibra pH-ul tenului. Daca sariti acest pas, tenul isi reechilibreaza singur pH-ul insa nu la fel de rapid si acest timp poate favoriza atacul factorilor externi. Tonifierea se face cu lotiune tonica. Atentie: lotiunea tonica si lotiunea micelara nu e unul si acelasi produs. Mai degraba lotiunea micelara poate fi in categoria demachiantului.

Hidratarea se face cu crema hidratanta, una pentru zona din jurul ochilor si alta pentru ten. Stiu ca multe dintre noi avem tendinta de a folosi aceeasi crema pe toata fata insa acest lucru e gresit. Pielea din jurul ochilor nu contine glande sebacee si are nevoie de mult mai multa hidratare decat restul tenului.

Bineinteles ca alegerea acestor produse se face in functie de tipul de ten.

Dupa ce am inceput sa respect acesti pasi cu strictete, imbunatatirile au fost vizibile. Produsele pe care eu le folosesc sunt din gama Cholley si Skeyndor insa persoane din jurul meu au avut rezultate extraordinare si cu produsele Gerovital.

Va invit sa experimentati ceea ce v-am povestit mai sus, sunt sigura ca rezultatele nu vor intarzia sa apara (acordati macar 2 luni in care respectati acest ritual dimineata si seara inainte de a astepta rezultatele finale).

 

 

One thought on “Solutia pentru tenul cu impuritati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s