Ce trebuie sa stii despre mine?

Articolul de astazi il scriu gandind din perspectiva unei potentiale cliente. Mi se pare absolut normal ca in afara de portofoliul unui makeup artist, sa te intereseze si cum este acea persoana. Asa ca astazi o sa incerc sa ma descriu in cateva cuvinte, asta pentru a va simti mai confortabile la prima noastra intalnire.

  • Cel mai important lucru pe care trebuie sa il stii despre mine este ca imi doresc foarte mult si depun tot efortul ca fiecare persoana care alege sa poarte machiajul meu sa fie incantata de rezultat. Asa ca accept orice sugestie, discutam orice nelamurire, retusam pana ajungem la un punct comun. Asta nu inseamna ca imi schimb total stilul de a machia, oricum cand m-ai ales ti-ai format deja o idee despre zona in care eu activez.
  • Sunt o persoana vesela si optimista, nu imi place sa stau serioasa si imbufnata chiar daca pe interior ma macina anumite lucruri asa ca sunt deschisa la glume si voie buna, totul in limita normalului 🙂
  • Sunt punctuala, urasc sa intarzii si prefer sa lucrez  cu oameni punctuali. Programul meu este f bine organizat iar o amanare sau intarziere imi da toata ziua peste cap (noroc ca sunt o persoana optimista si cred ca voi avea parte doar de cliente punctuale)
  • Nu imi place sa mint si sa fac compromisuri. Daca vrei un machiaj cu verde si eu sunt convinsa ca nu ti se potriveste, nu o sa o fac doar de dragul de a-ti lua banii.
  • In principiu imi doresc sa fac poze fiecarui machiaj pe care il execut, bineinteles pentru a-mi imbogati portofoliul asa ca o sa iti cer asta de fiecare data, daca nu te simti confortabil sa apari pe pagina mea, imi poti spune, nu e nicio problema.
  • Pentru ca momentan machez la domiciliul clientei, nu ma intereseaza cat de ordine sau dezordine e in casa, daca ai avut timp sa stergi praful sau nu, asta nu e treaba mea, fiecare se organizeaza cum doreste, eu vreau doar un coltisor cu cat mai multa lumina, naturala daca se poate.
  • Nu ma deranjeaza spectatorii care ma privesc cand machez, ma deranjeaza insa interventiile nefondate.
  • Raspund oricand la telefon sau sun in cel mai scurt timp inapoi, ma puteti contacta ori de cate ori doriti o lamurire sau va mai vine cate o idee.

Cred ca astea sunt cele mai importante mentiuni despre mine, suficiente incat sa iti faci o parere daca rezonam sau nu, restul ramane de discutat la fata locului 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s