professional-grade-makeup

Machiajul este o arta, iar aceasta arta este  rezultatul imbinarii simtului artistic cu notiuni teoretice,  tehnici bine studiate si produse profesionale. Machiajul profesional este machiajul care tine cont de morfologia  fetei, care pune in evidenta trasaturile frumoase si le ascunde pe cele mai putin apreciate.

Un astfel de machiaj este realizat de un profesionist, persoana care activeaza in acest domeniu pe baza unei pregatiri corespunzatoare si care se instruieste in permanenta pentru a fi in ton cu tendintele.

Pe langa respectarea acestor pasi, cel mai important scop al unui astfel de machiaj este obtinerea unui rezultat care sa puna in evidenta personalitatea persoanei care il poarta, sa se identifice cu acesta si sa ii ofere incredere si sentimentul de iesire din anonimat.

Spre deosebire de machiajul pe care toate femeile si-l pot realiza acasa cu orice fel de produse, chiar si “de lux” (care de cele mai multe ori NU sunt profesionale), machiajul profesional este realizat folosind numai produse si accesorii de specialitate, acest lucru sporind rezistenta machiajului pana la 12 ore sau chiar 24 pentru un machiaj de mireasa.

In concluzie, nu ezita sa apelezi la un specialist daca iti doresti un machiaj impecabil.